Mainos

Vaimonsa kellarissa surmannut kiistää murhan

(MTV3/Johanna Sainio)

Kellarissa vaimonsa surmannut vastasi murhasyytteeseen

Muusikko riisti vaimonsa hengen lyömällä häntä vasaralla useita kertoja helsinkiläisen kerrostalon kellarissa heinäkuussa.

57-vuotias muusikko on kiistänyt tänään alkaneessa oikeudenkäynnissä 29-vuotiaan vaimonsa murhan itähelsinkiläisen kerrostalon kellarissa heinäkuussa.

Miehen epäillään lyöneen vaimoaan vasaralla kymmeniä kertoja päähän, jonka seurauksena vaimo on kaatunut maahan ja myöhemmin kuollut. Mies myöntää tapon. Syyttäjä vaatii miehelle elinkautista murhasta.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun nainen oli tullut miehen asunnolle noutamaan tavaroitaan. Pariskunnalla oli avioeroprosessi vireillä. He olivat menneet kellariin hakemaan sänkyä ja keskustelleet lastenhoidollisista asioista. Heille oli tullut riitaa, jonka jälkeen mies oli lyönyt vasaralla vaimoaan kymmeniä kertoja, nostanut patjalle ja poistunut paikalta.

Mies soitti hätäkeskukseen kuolleesta naisesta kymmenen tunnin kuluttua tapahtumista. Mies sanoi oikeudessa, että hänellä on hatarat muistikuvat tapahtuneista, silti hän on poliisikuulusteluissa kertonut yksityiskohtaisesti tapahtumien kulusta.

Vaimo oli juuri muuttanut omaan asuntoon. Tätä ennen hän oli asunut turvakodissa edeltävät puolitoista kuukautta. Pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

(13.7)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.