Mainos

Vaimo paljastaa, miksei vietä öitä miehensä vieressä: "Ongelmamme on ratkaistavissa"

Tämä nainen nukkuu eri sängyissä aviomiehensä kanssa.

– Emme hae avioeroa. Me saamme nukkua. Ja se on upeaa, Sarah Hosseini kuvaa.

Hosseini nukkuu eri sängyissä aviomiehensä kanssa, toinen parin makuuhuoneessa, toinen vierashuoneessa. Huffington Post -lehdessä hän kuvailee, miten pari tekstaa toisilleen iltaisin hyvänyöntoivotuksen. 

Pari on nukkunut erillään jo kuukausia; ensin Hosseini siirtyi nukkumaan vierashuoneeseen, koska miehen kuorsaus pilasi hänen unensa. Yhdestä yöstä tuli monta, eikä Hosseini enää halua palata makuuhuoneeseen kuorsaavan miehensä viereen.

– Tunnustan: olen kevyt nukkuja, olen aina ollut. Kieltäydyn kuitenkin altistamasta itseäni ympäristölle, jossa ei voi nukkua. Kieltäydyn siitä, että minut herätetään yö yön perään vain siksi, että mies on aviomieheni. Ongelmamme on ratkaistavissa, ja ratkaisu on erillään nukkuminen, Hosseini kuvaa.

Hosseini saa kuulla ihmettelyä ja tuomitsemista valintojensa vuoksi. Ihmiset olettavat, että erillään nukkuminen kertoo jotakin parin rakkaudesta tai intiimielämästä. Hosseinin mukaan näin ei ole.

– Eri huoneissa nukkuviin pareihin liittyy stigma. Tätä on kutsuttu negatiivisesti ”yön avioeroksi”. Mutta joskus asia ei ole näin syvällinen eikä näin vakava. En vain voi nukkua kuorsaavan aviomiehen kanssa.

Erillään nukkumisen suurin ongelma oli kuitenkin se, kumpi pariskunnasta saisi päämakuuhuoneen itselleen. Pari ratkaisi ongelman vuorottelemalla.

Hosseini toteaa muuttuvansa unenpuutteen vuoksi raivoavaksi hirviöksi ja zombiksi. Siksi uni on niin tärkeää.

– Mies sanoo, että kaipaa minua, ja näyttää surullista koiranpentuilmettä, kun eroamme illalla omiin sänkyihimme, mutta enimmäkseen rakastamme kumpikin häiriötöntä untamme.


***


Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.