Mainos

Vaihdevuosi-ikäinen Teija Rajala: Menomax palautti elämänlaatuni

Helsinkiläinen osastonhoitaja Teija Rajala (48) järkyttyi pari vuotta sitten, kun vaihdevuodet alkoivat, vaikka hän oli tuolloin vasta 46-vuotias.

- Puolisen vuotta sitten aloin kokeilla Menomax humalauutetabletteja. Jo alle kahdessa viikossa saatoin todeta, että inhottava yöhikoilunikin oli loppunut!

- Voin sydämestäni suositella Menomax tabletteja naisille, joilla on samanlaisia tuntemuksia kuin minulla oli, riemuitsee Teija.

Vaihdevuodet yllättivät

- Olen aina pitänyt itsestäni hyvää huolta. Ulkoilen, liikun ja hoidan itseäni ajatuksillanikin. Kun pari vuotta sitten verikokein osoitettiin, että minulla on vaihdevuodet, järkytyin. Sitäkö se olikin?

- Yöhikoilu ja aamuöinen heräily, kun koko kroppa on hiestä märkä, oli kaikkein pahinta. Koskaan ei tuntenut nukkuneensa hyvin. Mieskin kärsi vierellä. Päiväsaikaankin oli erilaisia tuntemuksia. Mielialakin heittelehti, enkä aina tiennyt, oliko syy työssä vai itsessäni.

Menomax paransi elämänlaatuni alle kahdessa viikossa

- Kun kuorokaverini kertoi minulle Menomax humalauutetableteista, olin heti valmis kokeilemaan. Ei mennyt edes täyttä kahta viikkoa, kun saatoin todeta, että nukuin yöni hyvin. En enää hikoillut lakanoita märiksi. Myös päivisin elämänlaatuni koheni. Ihan selvästi on tullut tasapainoisempi olo. Mielialakaan ei enää heittelehdi, niin kuin aiemmin, kiittelee Teija.

- On kätevää, että Menomax tabletteja tarvitsee ottaa vain yksi päivässä. Ja olen iloinen, että minun ei tarvitse alkaa käyttää hormonikorvaushoitoa.

- Aviomiehellänikin on nyt paljon mukavampaa. Sydämestäni voin suositella Menomax tabletteja muillekin.

Tutustu

Teksti ja kuvat: Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.