Mainos

Vahvoja värejä Tricia Guildin värimaailmasta

Kun nelihenkinen Turkulaisperhe pyysi sisustusliike Uniikin Hanna Kangaslahtea sisustamaan kotinsa, toive kuului: ei sitten mitään platkua! Haluttiin reippaasti värejä.

Korkean olohuoneen tumman lattian seuraksi valittiin tummat kalusteet, joita piristämässä on värikylläisiä tyynyjä. Koko koti on sisustettu Designers Guildin tekstiileillä ja tapeteilla. Verner Pantonin hopean hohtoinen kattovalaisin on samaa tyyliä tapetin kanssa ja sen paljettimaiset osaset heijastavat huoneen värejä elävästi. Valaisin on kuin vesiputous.

Mielenkiintoisesti kulmaan sijoitettu keittiö ylpeilee työtasoillaan. Mutta ruokapöytä kyllä vetää kaiken huomion puoleensa! Eriväristen tuolien sävyt on poimittu olohuoneesta. Värien kulku huoneesta toiseen on kuin hauska leikki, joka huoneessa on jotain edellisestä ja jotain lisää.

Vanhempien makuuhuone on olohuoneen vieressä, sinne on haluttu viileän rauhallinen tunnelma. Huomion saavat korea turkoosin värinen tapetti sekä kolmijalkaiset yöpöytien valaisimet. Laskosverhossa on huoneen kaikkia sävyjä.

Lasten valtakunta on yläkerrassa. Neljävuotias Sara-Sofia on innokas taiteilija, antavatkohan kodin energiset värit virikkeitä taiteilijan alulle? Taulu on tehty hauskasta ja iloisesta Designers Guildin lastenkankaasta. Runsaat kuosit ja kuviot kaikissa tekstiileissä sekä tapetissa sopivat hyvin yhteen. Värikästä tilaa rauhoittavat valkoiset lasten kalusteet. Vaaleanpunaiset sävyt muodostavat satumaisen kokonaisuuden, oikein sopivan pikkuprinsessalle.

Lotta-Maria on jo 14-vuotta ja hänen huoneensa tunnelma onkin selvästi aikuisempi. Täälläkin on tekstiileistä tehtyjä tauluja. Lotta-marian unelmahuoneessa on leveä sänky ja paljon tuoleja kavereita varten. Työpöydän mielenkiintoisen valaisimen väri löytyy laskosverhosta.

Yläkerran olohuoneesta löytyvät ainoat vanhat kalusteet mitä tähän kotiin tuotiin. Isovanhemmilta peritty sohvakalusto on super makea! Teak-pöytä on upea roskalavalöytö. Sohvaan ja pöytään täydellisesti sopiva teak-somisteinen tv-taso on uutta designea. Hieno löytö! Vanhaa on myös pukeutumispöytä ikkunan alla ja punaiset verhot. Kaiken kruununa helisee herkästi helmiäisestä valmistettu Pantonen valaisin.

(T.i.l.a. 12.12.2007)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.