Mainos

Vähennä stressiä - saat kauniin ihon

Kaunis iho ei ole vain geeneistä kiinni. Nämä vinkit auttavat sinua saavuttamaan terveen ja kauniin ihon. Avainsana on stressin vähentäminen.

Harjoittele syvähengittämistä

Hengittäminen tuo happea vartaloon. Kun keskityt pelkästään hengittämiseen, et ajattele mitään muuta. Tämä auttaa poistamaan stressiä ja lisäämään tietoisuuttasi itsestäsi.

Lisää aktiivisuuttasi

Liikunta on taikasana hyvännäköiselle iholle. Reippailu vähentää ikään liittyviä sairauksia, tuo lisää energiaa, parantaa verenkiertoa, vähentää tulehduksia ja on tehokas stressin estäjä. Urheilusuorituksen jälkeen ihollasi on terve hehku.

Pidättäydy mieliteoista

Stressi lisää halua herkutella sokerilla ja lihottavilla ruoilla, jotka tekevät olomme vain huonommaksi. Voit vähentää herkuttelun tarvetta nauttimalla proteiinia sisältävää ruokaa, joka lisää energiaasi. Kirjoita ylös viisi asiaa, joihin stressaantuneena sorrut. Syö sitten vain puolet siitä, mille yleensä annat periksi.

Keskity hyviin asioihin

Kirjoita joka ilta ylös kolme asiaa, jotka menivät hyvin päivän aikana. Voit myös kirjoittaa asioista, joista olet hyvin kiitollinen. Keskity tapahtumiin, ihmisiin ja kokemuksiin, jotka tuovat iloa elämääsi. Positiivisista asioista kirjoittaminen voi muuttaa negatiiviset ajatuksesi hyviksi.

Uni on ilmaista kosmetiikkaa

Mikään ei pahenna stressiä ja voipunutta ulkonäköä kuten väsymys. Univaje voi tehdä sinusta kärttyisän, masentuneen ja negatiivisen. Väsymys voi myös lisätä ylensyöntiä, saada litkimään turhaan kofeiinia ja luopumaan terveellisistä urheiluharrastuksista. Tämä kaikki näkyy tietenkin myös ihossasi.

Ota rennosti

Elämme kiireistä elämää, ja joutenololle jää usein liian vähän aikaa. Silloin tällöin on kuitenkin tärkeää viettää aikaa ilman mitään suunnitelmia. Yritä rauhoittua joka päivä edes viideksitoista minuutiksi. Rentoutunut olo näkyy varmasti myös kasvoillasi.

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: www.dailymakeover.com

Kuvat: Colourbox

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.