Mainos

Väestöliitolta oma mammakeskustelupalsta

Väestöliitossa rakennetaan kilpailijaa internetin supersuosituille äitien keskustelupalstoille. Vielä työnimellä kulkevan Perhenetti-palvelun on määrä aukaista sivunsa ensi keväänä.

- Me ollaan huomattu näiden keskustelupalstojen suosio, mutta myös se varjopuoli, että usein tällainen anonyymi keskustelu menee aika villiksi ja joskus jopa aika epärakentavaksi. Oikeaa luotettavaa tietoa voi sälän joukosta olla vaikea löytää, Perhenetti-palvelun projektikoordinaattori Kaisa Holmström valaisee.

- Me yritämme tarjota sellaisen mahdollisuuden, jossa asiantuntijat ovat ohjaamassa ja valvomassa keskustelua, ja jossa tieto perustuu tutkimukseen ja on luotettavaa.

Perhenetti-palvelussa käytävää keskustelua on tarkoitus moderoida ennakkoon. Palvelua voi käyttää anonyymisti, henkilöllisyyttä paljastamatta, mutta viestit päätyvät sivuille vasta palvelun työntekijöiden silmien kautta. Keskustelupalstojen lisäksi Perhenettiin on tulossa suljettuja ryhmiä, joihin voi hakea jäsenyyttä.

- Suljettu ryhmä voi olla esimerkiksi ensimmäistä lastaan odottavien vanhempien ryhmä. Siellä voitaisiin keskustella vaikka niistä haasteista, joita lapsen syntyminen aiheuttaa parisuhteelle, Holmström kaavailee.

Väestöliiton hankkeessa on kumppanuusjärjestöinä mukana Adoptioperheet, Yhden Vanhemman Perheiden Liitto, Monikulttuurisuusyhdistys Familia Club, Suomen Uusperheellisten Liitto, Sateenkaariperheet ja Monikkoperheet.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.