Vadelmainen Juustokakku

  • Pohja:
  • 1 pkt (400 g) Digestive-keksejä tai kaurakeksejä
  • 100 g sulatettua voita
  • Täyte:
  • 200 g maustamatonta Philadelphia- tai Hovi-juustoa
  • 100 g vanilja Creme Bonjouria
  • 1 prk rahkaa
  • 3 rkl maissijauhoja
  • 2 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 200 g pakastevadelmia
  • 1 limen mehu
  • 3 kananmunaa
  • Päälle: soseutettuja vadelmia

Hienonna keksit esim. monitoimikoneessa ja sekoita sulatetun voin kanssa. Leikkaa irtopohjaisen vuoan pohjalle leivinpaperista pyöreä pohja.

Painele keksiseos ohueksi kerrokseksi vuoan pohjalle ja reunoille käyttäen lusikkaa apuna. Paista pohjaa 200 asteisessa uunissa 10 minuuttia ja jäähdytä pohja. Valmista täyte. Vatkaa juustot, rahka, maissijauhot, sokeri ja vaniljasokeri sekaisin sähkövatkaimella. Lisää sulaneet vadelmat ja limen mehu joukkoon. Vatkaa kananmunat kevyesti ja lisää ne seokseen. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada vuokaan. Kypsennä kakkua uunissa 150-175 asteessa noin tunti. Irrota kakku aivan jäähtyneenä ja kaada kakun pinnalle tai tarjoa erikseen vadelmasosetta.

Lue myös:

    Uusimmat