Mainos

Väätäinen raivostui: Lomani aikana laittomia kokouksia

Kansanedustaja Juha Väätäinen pitää hänen erottamiseensa liittyvää uutisointia täysin vääränä.

Väätäisen mukaan päätös hänen erottamisestaan tehtiin hänen lomansa aikana laittomissa kokouksissa.

– Lomani aikana pidettiin kolme ylimääräistä – täysin laitonta – piirihallituksen kokousta. Ja vielä ylimääräinen piirikokous , joka on täysin kielletty puoluehallitukselta, ei sellaista voi pitää. Luottamushenkilöstö valitaan syyskokouksessa, ei ylimääräisessä kokouksessa, Väätäinen sanoo Radio Novan Enbuske & Linnanahde Crew -ohjelmassa.

Hänen mukaansa tähän asti piirihallituksen varapuheenjohtajana toiminut Arto Välikangas on itse valituttanut itsensä uudeksi puheenjohtajaksi.

– Hän on tehnyt sen parin ihmisen poppoolla - ja he ovat vuotaneet myös lehtijutut tarkoituksenmukaisesti tähän hetkeen. Ihmisillä on himo valtaan, ei sen kummempaa.

Väätäinen erotettiin perussuomalaisten Helsingin piirihallituksen puheenjohtajan paikalta ylimääräisessä piirikokouksessa jo 13. elokuuta.

Uudeksi puheenjohtajaksi äänestettiin samaisessa kokouksessa Arto Välikangas, joka toimi tähän saakka piirihallituksen varapuheenjohtajana. Helsingin Sanomien mukaan Väätäisen erottamista ajettiin johtamistapojen vuoksi.

Perussuomalaisten Helsingin piirillä on perjantaina puoluehallituksen kokous.

(MTV3)

Katso perussuomalaisten Juha Väätäisen haastattelu: (Huomenta Suomi 4.9.2012)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.