Mainos

Vaasaan kymmenen lottomiljonääriä – kukaan ei puhua pukahda

Vaasaan porukalle osuneen 13,9 miljoonan euron lottopotin omistajat ovat löytyneet. Kymmenen voittajaa ovat saaneet 1,39 miljoonan euron voittonsa. Vaasan uusmiljonäärit osoittautuivat myös maan hiljaisimmiksi. Veikkauksen mukaan yksikään voittajista ei halunnut antaa haastattelua.

Ystävänpäivän arvonnassa tulleet voitot menivät maksuun viime viikolla. Kaikki Gerbyntien Siwasta voitokkaan osuutensa hankkineet voittajat saivat voittotositteensa talteen ja rahat tilille.

– Tällä kertaa kohtasimme iloisia, mutta haastatteluista hymyillen kieltäytyviä voittajia. Olemme onnitelleet heitä kaikkia. Veikkaus kunnioittaa aina voittajien yksityisyyttä ja tekee voittajien haastatteluja vain heidän suostumuksellaan, kertoo Veikkauksen viestintäpäällikkö Maria Roos.

Kaksi porukkaa, yhteensä 20 uutta miljonääriä

Kierroksen 7/2015 peruspotti oli ennätyksellisen suuri, 13,9 miljoonaa euroa. Kun tuplausnumero vielä osui riviin, jaettiin päävoittajille kerralla 27,8 miljoonaa euroa.

Kierroksella löytyi Vaasan täysosuman lisäksi toinen seitsemän oikein –tulos. Se meni netissä tehdylle 10 hengen porukalle, jonka jäsenet olivat eri puolilla Suomea

– Saimme Suomeen kertaheitolla 20 uutta lottomiljonääriä, kymmenen Vaasasta ja kymmenen eri puolilta maata. Se on täysin ainutlaatuista Loton historiassa. Nyt Vaasaan on mennyt koko Loton 44-vuotisen historian aikana yli 60 päävoittoa, mikä on euroina yli 33 miljoonaa euroa, valaisee Maria Roos.

Koko viime vuonna Loton päävoittoja löytyi 26 kappaletta, mikä on hieman tavanomaista vähemmän. Edellisinä vuosina päävoittojen määrä on ollut vuosittain noin 40.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.