Mainos

Vaaralliset kioskiryöstäjät jatkavat pakoaan

Myyjä sai ainakin käsiinsä vammoja teräaseesta, kun kaksi miestä ryösti kioskin Hämeenlinnassa illalla kello 18.30:n aikaan. Ilmeisesti samat miehet ryöstivät väkivaltaisesti kioskin Lahdessa eilen.

Hämeenlinnan Parolantiellä miehet löivät kioskissa yksin ollutta myyjää teräaseella ja vaativat rahoja. Myyjän vammojen vakavuus ja ryöstetyn omaisuuden määrä eivät ole toistaiseksi tiedossa.

Rikosylikonstaapeli Ari Pullinen Hämeenlinnan poliisista pitää miehiä vaarallisina.

- He ovat ottaneet teräaseen heti esille ja käyneet myyjiin käsiksi ilman, että myyjät olisivat tehneet sanottavaa vastarintaa, Pullinen sanoo.

Myyjä on sairaalahoidossa, mutta sen tarkempaa tietoa Pullisella ei hänen voinnistaan ole. Miesten ulkonäön ja puheen perusteella he ovat ulkomaalaisia.

- Miehet eivät puhuneet keskenään mitään myyjän tuntemaa kieltä: suomea, ruotsia, englantia tai venäjää. Myyjälle he saivat sanotuksi vain: "Money! Money!"

Tekijöiden pakoreitistä tai mahdollisesti käyttämästä kulkuneuvosta Hämeenlinnassa poliisilla ei ole tietoa.

Lahdessakin miehet hyökkäsivät heti

Pullisen mukaan tekijät ovat täysin varmasti samat kaksi miestä, jotka ryöstivät kioskin Lahdessa uudenvuodenpäivän iltana. Alatorin R-kioskissa oli ryöstöhetkellä vain myyjä, jonka kimppuun ryöstäjät kävivät. He kaatoivat naisen, joka sai kehoonsa mustelmia.

Lahdessa valvontakamera tallensi epäiltyjen kuvat. Poliisi etsii heitä törkeistä ryöstöistä epäiltyinä.

Miehistä tai tapauksista tietävät voivat ottaa yhteyttä Hämeenlinnan poliisiin numeroon 071 873 7719 tai Lahden poliisiin numeroon 071 873 7495.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.