Mainos

Vaalitentin yleisö odottaa tiukkaa taistoa: Urpilainen nousee haastajana

MTV3:n Pääministeritentin asiantuntijayleisö odottaa väittelyä uteliaana. Puheenjohtajien välisessä kisassa on monen mielestä tapahtunut kevään aikana muutoksia.

- Ne, jotka olivat aika huonoja alussa, ovat skarpanneet. Toiset taaas ovat saaneet hetkellisen väsymyksen, sanoo RKP:n entinen kansanedustaja ja puolustusministeri Elisabeth Rehn.

Illan neljästä puheenjohtajasta Rehn ei suostunut nimeämään suosikkiaan, vaan "heissä kaikissa on hyviä puolia". SDP:n Jutta Urpilainen on Rehnin mukaan parantanut esiintymistään huimasti.

Keskustan Mari Kiviniemi ja Jyrki Katainen eivät ole Rehnin mukaan voineet erottua vastaavalla tavalla, koska heidän on pitänyt puolustaa hallitusta.

Rehn uskoo, että perussuomalaisten Timo Soinin jämäkkyydestä "kansa varmaan pitää, jos eivät analysoi sen kummemmin sisältöä".

- Jyrki Katainen on ollut hyvin uskottava koko ajan ja hän on ollut hyvin lämmin haastatteluissa, sanoo puolestaan Suomen ylioppilaskuntien liiton puheenjohtaja Katri Korolainen-Virkajärvi.

Tämän illan voittajaksi Korolainen-Virkajärvi povaa silti Jutta Urpilaista, joka on noussut koko ajan kovemmaksi haastajaksi.

Mysö SAK:n puheenjohtaja Lauri Lyly uskoo Urpilaisen ja Kataisen ylivoimaan.

- Molemmat on paneutuneet aika hyvin asioihin ja sillä tavalla tuoneet esille niitä. Eivät huonosti ole pärjänneet Timo Soini ja Mari Kiviniemikään.

Pääministeritenttiä voi seurata kello 20.10 alkaen MTV3-kanavalta ja.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.