Mainos

Vaalisunnuntai lähestyy – näin seuraat tulosiltaa ja tunnelmia suorana MTV:llä

Vaalihuuma huipentuu sunnuntaina, kun Suomelle äänestetään uusi eduskunta. 

MTV Uutiset on tiiviisti mukana vaalitunnelmissa koko loppuviikon. Vaaliviikonlopun kruunaa sunnuntain Tulosilta kello 19.30 alkaen.

Visuaalisessa ja ääntenlaskennan jokaisessa käänteessä mukana olevassa lähetyksessä seurataan vaalituloksen valmistumista läpi illan. Suora lähetys alkaa kello 19.30. Ennakkoäänet rävähtävät ruutuun tasan kello 20.

Suuri Tulosilta on katsottavissa MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomossa ja MTV.fi:ssä kello 19.30-23.30.

Tämän lisäksi huikeaa äänestysiltaa seurataan erittäin kattavasti MTV:n verkkosivuilla ja Radio Novassa.

Televisiolähetyksessä vaalitulosta seurataan ja analysoidaan MTV:n Filmihallilla useiden asiantuntijoiden kanssa. Iltaa juontavat MTV Uutisten politiikan toimittajat Eeva Lehtimäki, Timo Haapala ja Juha Kaija, joiden kanssa illan etenemistä ja vaalitulosta ovat kommentoimassa MTV:n vaaliasiantuntija, Åbo Akademin professori Kimmo Grönlund, Eero Heinäluoma ja Matti Vanhanen.

Lähetyksessä nähdään suorana puoluejohtajien kommentit ja reaktiot Pikkuparlamentista sekä tunnelmat voiton ja häviön hetkinä eri puolueiden vaalivalvojaisista. MTV Uutiset on mukana kahdeksan suurimman puolueen tilaisuuksissa.

Lähetys loppuu kello 23.30, mutta MTV Uutisten vaaliuutisointi ei hiljene. MTV.fi:ssä uutisoidaan läpi yön eduskuntavaalitulokseen liittyvistä aiheista. Netissä näytämme myös sen, mitä et nähnyt televisiossa.

MTV.fi:ssä esitellään uusi eduskunta, kerrotaan pudonneet kansanedustajat, kerrotaan uusien ja tuttujen kansanedustajien tunnelmat sekä koostetaan kaikki kuvat ja videot illalta.

Vaaliaiheet jatkuvat myös MTV3-kanavalla heti aamusta, kun Huomenta Suomen tulosaamu starttaa kello 6.25. Tulosta ja sen vaikutusta arvioidaan useiden asiantuntijoiden kanssa, lisäksi ohjelmassa palataan edellisillan huippuhetkiin.

Sosiaalinen media on vahvasti mukana MTV Uutisten vaaliohjelmistossa, sekä televisiossa että netissä. Voit osallistua keskusteluun käyttämällä #vaalit2015 -tunnusta. Olemme erittäin kiinnostuneita kuulemaan lukijoiden vaalitunnelmista sekä reaktioista uuden eduskunnan varmistuttua - osallistu rohkeasti keskusteluun!

Tervetuloa mukaan sunnuntaina kello 19.30 alkaen MTV3-kanavalla! Netissä vaaliasiaa tarjolla läpi viikonlopunMTV Uutisten vaalisivuilla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.