Vaalikeskustelu kuumeni myös netissä - "Soinin kupla puhkesi"

MTV3:n suuri vaalikeskustelu sai linjat kuumaksi myös MTV3 Uutisten nettisivuilla ja Facebook-profiilissa.

Nettikysykseemme vastanneiden mukaan perusuomalaisten Timo Soini olisi pärjännyt vahvimmin vaalikeskustelussa. Soini pyrkikin dominoimaan keskustelua alati vaatimalla puheenvuoroa itselleen.

Kaikki eivät kuitenkaan allekirjoita Soinin ylivertaisuutta keskustelussa.

- Voi Soini reppanaa... Näin se kupla puhkeaa. Kovan paikan tullen ei osata muuta kuin kiukutella. Aika sekavia olivat kieltämättä muutkin, toteaa eräs lukijamme.

Monet kritisoivat pääministeri Mari Kiviniemen "selittelevää" puhetta, jonka sisällön katsotaan olevan turhan pääkaupunkikeskeistä. Puolustajiakin toki löytyy:

- Kiviniemi on paras pääministeri ja politiikan johtaja kautta aikain. Ei näin kielitaitoista ja sanavalmista pääministeriä kasva joka oksalla, eräs kommentoi.

Facebook-sivullamme kivestyttiin selvästi eniten RKP:n Stefan Wallinin kommenteista pakkoruotsiin liittyen. Wallin vertaa ruotsia muihin pakollisiin yleissivistäviin aineisiin, kuten biologiaan.

- Vapaus tuo motivaatiota ja merkitystä opiskeltaviin aineisiin. Aina pitää olla vaihtoehtoja, se on tulevaisuutta, kuuluu yksi asiallisimmista kommenteista aiheeseen.

Monet verkkoon kirjoittaneet pitävät keskustelua yleisesti turhan aggressiivisena.

- Siellä ne aikuiset tenavat huutelevat ja kinaavat toistensa kanssa, sivaltaa yksi Facebook-seuraajamme.

(MTV3)

Katso Vesa Kallionpään juttu ja Kimmo Grönlundin kommentit:

Lue myös:

    Uusimmat