Mainos

Vaalikeskustelu kävi kuumana Maikkarin netissä

Vaaliuutisointi ja vaalien kommentointi vetivät MTV3.fi:n sivuille huiman määrän kävijöitä.

Kaikkiaan Maikkarin netissä vieraili viime viikolla noin 1,9 miljoonaa eri kävijää. Uutissivuilla kävijöitä oli viime viikolla 645 000, mikä on yksi vuoden kovimmista luvuista. Edellinen huippulukema on presidentinvaalien ajalta, joten tässä mielessä vaaliväsymystä ei ollut havaittavissa.

- Vaalijuttuja luettiin monipuolisesti ja myös vaaleihin liittyviä videoita katsottiin paljon. Suosituksi nousi mm. nettiin tehty suora lähetys vaalien etkoista, jossa kurkattiin kulissien taakse ennen suurta vaalikeskustelua, sanoo verkko- ja radiopäätoimittaja Anu Kuistiala.

MTV3 Uutisten vaalikone veti hyvin. Vaalikoneen täytti noin 585 000 ihmistä.

- Kuntavaalijutuissa tulosten lisäksi eniten kiinnostivat ehdokkaiden tarinat ja tiukat läpimenot. Yritimme kaivaa esiin taustoja ja kiinnostavia yksityiskohtia, kertoo vaalisivujen tuottaja Petteri Savolainen.

Myös osallistuminen MTV3 Uutisten vaalikeskusteluihin sosiaalisessa mediassa kasvoi ennätyslukuihin.

Eilisen kuntavaali-illan aikana MTV3 Uutisten Twitterissä ja Facebookissa keskusteluihin osallistui useita tuhansia ihmisiä. Sosiaalinen media myös yhdistettiin tv:n tuloslähetykseen uudella tavalla.

Viestien pääteemoina olivat eilen vaalituloksen lisäksi mm. alhainen äänestysprosentti ja sähköinen äänestäminen.

- Vaalitwiitit olivat oivaltavia ja erinomainen lisä vaaliuutisointiin. Haluamme jatkaa tämän mallin kehittämistä ja sosiaalisen median nostamista esiin kaikessa uutisoinnissa, Kuistiala sanoo.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.