Mainos

Vaali-iltaa seurataan monella kanavalla

Vaalilähetys klo 19.50 alkaen.

MTV:n uutiset seuraa kunnallisvaalien tuloslaskentaa vaalihuoneistojen sulkeuduttua. Vaalilähetys alkaa MTV3-kanavalla klo 19.50. Ennakkoäänien tulokset kerrotaan jo heti klo 20.00. Vaalitulospalvelua voi seurata illan mittaan tv-lähetyksenä, internetissä, MTV:n Tekstikanavalla ja Radio Novan uutisissa. MTV:n uutiset toimittaa kunnallisvaalituloksia tilauksesta myös matkapuhelimiin.

MTV3:n tulosvaalilähetys alkaa klo 19.50 ja jatkuu ainakin klo 23.15 saakka. Vaalilähetyksen välillä tulee Kymmenen Uutiset klo 22. Ennen uutisia lähetetään myös illan Idos-äänestystulokset. Vaalilähetyksen katkojen aikana voi MTV3:n tulospalvelua katsoa netti-tv:stä ositteessa www.mtv3.fi/vaalit. Netti-tv-lähetys jatkuu aina klo 24 saakka eli vielä sen jälkeen kun tv-lähetys MTV3-kanavalla on päättynyt.

Vaalituloksia voi seurata realiajassa myös MTV3:n Tekstikanavalla. Vaaliasiaa Tekstikanavan sivuilla 102---> ja 149 --->.

MTV3:n nettisivuilla voi vaalituloksia seurata mm. tekstinä, graafisesti, videona ja suorana tv-lähetyksenä.

MTV3:n vaalistudiossa ovat politiikantoimittajat Eeva Lehtimäki ja Vesa Kallionpää sekä vaaliasiantuntija, dosentti Kimmo Grönlund.

Poliitikan toimituksen esimiehen Timo Haapalan vieraana studiossa ovat varapuheenjohtaja Paula Lehtomäki (kesk.), asuntoministeri Jan Vapaavuori (kok.) ja kansanedustaja Eero Heinäluoma (sdp).

Vaalituloslähetyksen aikana vieraillaan suorassa lähetyksessä Kouvolassa, missä toimittaja Tomi Einonen seuraa Kouvolan kaupungin järjestämää vaalijuhlaa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.