Mainos

Vaajakoskella kuolonkolari

Liikenne nelostiellä saatiin avattua jälleen illalla. Keski-Suomen Pelastuslaitoksen mukaan turmapaikalla oli suuren räjähdyksen vaara.

Yksi ihminen kuoli säiliöauton ja henkilöauton kolarissa varhain aamulla nelostiellä Vaajakoskella Jyväskylän maalaiskunnassa.

Poliisin mukaan surmansa saanut oli henkilöauton kuljettaja, jonka ajoneuvo ajautui jostain syystä vastaantulevan rekan kaistalle. Onnettomuus tapahtui noin kello 4.50.

Nelostie suljettiin onnettomuuden raivaustöiden vuoksi välillä Kanavuori-Oravasaari. Tie satiin avattua vasta noin kello 20.30 illalla. Poliisi ohjasi liikenteen kiertotietä ohi turmapaikan.

Raivaustöitä hidasti räjähdysvaara, sillä henkilöauto paloi romuksi ja säiliöautosta valui useita kuutioita bensiiniä maastoon.

Päivystävä palomestari Pauli Nurminen arvioi, että tilanne olisi ollut paljon vakavampi, jos onnettomuus olisi sattunut kesällä. Tuolloin tielle valunut bensiini olisi lämpimämmän ilman vuoksi höyrystynyt ja syttynyt henkilöauton tulipalosta ja sytyttänyt edelleen myös polttoainerekan palamaan tuhoisin seurauksin.

Kolareita myös muualla

Myös viitostie Mikkelin Visulahdessa oli iltapäivällä suljettuna usean auton yhteentörmäyksen takia. Neljän auton kolarissa loukkaantui viisi ihmisiä.

Jyväskylän maalaiskunnan Kuohulla puolestaan kolme ihmistä loukkaantui kahden henkilöauton nokkakolarissa iltapäivällä.

(MTV3)

(Seitsemän uutiset 31.10.2004)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.