Mainos

Uutta tietoa kadonneesta keravalaismiehestä

Poliisi kaipaa havaintoja 23-vuotiaasta Joonas Hiltusesta, joka nähtiin viimeksi 24. huhtikuuta alkuillasta ravintola Tinatuopissa Keravalla.

Uusimpien tietojen mukaan Hiltunen lähti Keravalta junalla kello 19 aikaan ja on ollut Helsingin keskustassa Kaivopihalla sijaitsevassa ravintola Prahassa noin kello 19.30 ja kello 21.45 välisenä aikana samana iltana.

Tämän jälkeen Hiltusen kerrotaan liikkuneen Kaivopihalla pankkiautomaattien läheisyydessä ja jatkaneen matkaansa kello 21.58 aikaan niin sanottua City-käytävää pitkin kohti ravintola Fridayta. Tämän jälkeen Hiltusesta ei ole tietoja, eikä häneen ole saatu yhteyttä.

Hiltusella oli yllään siniset farmarihousut, sininen farkkutakki ja valkoinen tai vaalean harmaa t-paita. Olkavarressaan Hiltusella on Elvis-tatuointi ja molemmissa korvissaan korvakorut.

Mies on pituudeltaan 165 senttimetriä ja painaa 63 kiloa.

Poliisi pyytää kaikkia Hiltusen nähneitä tai hänen olinpaikastaan jotain tietäviä ottamaan yhteyttä kello 8-16 välisenä aikana Keski-Uudenmaan poliisiin numeroon 071 87 35406 tai kiireellisissä tapauksissa hätäkeskukseen numeroon 112.

(MTV3)

Lue myös: (30.04.)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.