Mainos

Uutispäällikön kommentti: Kakkoskaljan kumma kammo

Keskiolut tuntuu monelle suomalaiselle olevan pyhä asia, johon ei saisi koskea. Aina kun joku ehdottaa ruokakauppaoluen laimentamista niin sanotuksi kakkosolueksi ja keskioluen viemistä Alkoon, ehdotus tyrmätään välittömästi.

Keskiolut on vahvuudeltaan noin 4,5-prosenttista ja kakkosolut 3,5-prosenttista. Miten on mahdollista, että yhden prosenttiyksikön ero oluen alkoholipitoisuudessa on niin merkittävä, että kolmosoluen ruokakauppamyyntiä suojelee koko elinkeinoelämä, ihmettelee uutispäällikkö Ilkka Ahtiainen blogissaan.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.