Mainos

Uutislive: Ongelmakoiria vai ongelmaomistajia? - Kerro kokemuksesi!

Koirat ovat hyökänneet ihmisten tai eläinten kimppuun tänä vuonna lukuisia kertoja. Tunteita kuumentavasta aiheesta keskustellaan tänään MTV Uutislivessä kello 13.30.

Helsingin käräjäoikeus käsittelee tänään maaliskuun alussa tapahtunutta Keskuspuiston koirahyökkäysjuttua. MTV Uutislivessä rikostoimittaja Jarkko Sipilä kertoo, millaisia asioita käsittelyssä on kuultu.

Studiossa koiriin liittyvistä ongelmista keskustelevat Kennelliiton viestintäpäällikkö Kaija Unhola, joka työssään näkee monenlaisia koiria ja koiran omistajia, sekä rikosylikomisario Pekka Seppälä Helsingin poliisista.

Viime vuonna pelkästään Helsingissä poliisin tietoon tuli nelisenkymmentä tapausta, joissa vapaana liikkuneet tai kytkettynä olleet koirat ovat purreet sivullisia ihmisiä tai toisia koiria. Koko maassa tapauksia oli lähes 300.

Tämän vuoden osalta maanlaajuisesti vaara- tai vahinkotilanteita on jo yli 60.

Lisäksi lähetyksessä kuullaan tuoreimmat kuulumiset Ukrainasta, jossa kirjeenvaihtajamme Petri Saraste on seuraamassa Itä-Ukrainan kireää tilannetta.

MTV Uutislive klo 13.30. Lähetyksen juontaa Marjo Lehikoinen

Onko sinulla koiriin liittyviä pelottavia kokemuksia? Oletko nähnyt ihmisiä, joilla ei mielestäsi pitäisi koiraa olla? Miten koirien ja ihmisten yhteiselo sujuisi parhaiten?

Kerro kokemuksesi ja kommenttisi alla olevassa kommenttiosiossa tai MTV Uutisten Facebook-sivuilla.

 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.