Uutisankkuri meteorologin kepposesta: Poudan syytä olla varuillaan

Kesken uutisten yllätetyksi joutunut uutisankkuri Kirsi Alm-Siira toteaa meteorologi Pekka Poudan kepposen yllättäneen tämän totaalisesti. Alm-Siira ei kepposesta kuitenkaan pahastunut.

– Hassuttelu sinällään ei mielestäni kuulu tv-uutisiin, Alm-Siira toteaa.

– Kaikki mitä minulle on tähän asti sattunut, on ollut tahatonta. En ole tahallisen kepposen kohteeksi joutunut lähetyksessä koskaan. Mutta tämä oli ihan hauska ja sopi siihen kohtaan.

Pouta yllätti Alm-Siiran Huomenta Suomen lähetyksessä perjantaina esittämällä tälle konkreettisen esimerkin lämpötilojen laskusta. Meteorologin show sai Alm-Siiran pokan pettämään kesken uutislähetyksen.

Poudan mukaan temppuilu oli osa Huomenta Suomen henkeä.

– Aamuisin aina tehdään jotain sellaista mikä piristää itseä ja toisia, ja mikä ei haittaa viestin perillemenoa, Pouta sanoo.

– Ei sitä tullut mietittyä sen enempää.

Pouta kertoo, että hän oli jopa yrittänyt varoittaa Alm-Siiraa kepposesta.

– Mutta ei se uskonut, että minä tekisin lähetyksessä niin.

Työelämässä saa hassutella

Alm-Siiran mukaan pieni keveys tai hassuttelu työelämässä on sinänsä tervetullutta.

– Työ on tärkeä asia ja arvostan sitä, että on töitä. Mutta välillä tuntuu, että työ on täällä Suomessa vähän liiankin vakava asia. Ei haittaisi, jos töissä vähän enemmän naurettaisiinkin.

Meteorologi Poudan on kuitenkin syytä olla tästä lähtien varuillaan, sillä Alm-Siiran mukaan vastakepponen voi tulla hetkellä millä hyvänsä.

– Varmasti jollain tavalla. Merkintä on tullut vihkoon, Alm-Siira toteaa hymyillen.

 

Lue myös:

    Uusimmat