Mainos

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira toi tyttärensä Stellan töihin: "Parasta on karkkiautomaatti"

MTV Uutisten uutistoimittaja Kirsi Alm-Siira toi tänään tyttärensä Stellan työpaikalleen.

Stellan koulu on ollut aktiivinen Ota lapsi mukaan töihin -päivän kanssa, ja useimmat luokkakaveritkin ovat tänään vanhempien tai tuttujen työpaikalla mukana.

– Ei ole tylsää olla täällä, vaikka isin työpaikalla olisi kyllä ikkuna, josta pääsee ulos, Töölön ala-asteella enkkuluokkaa käyvä Stella kertoo.

Stellan mielestä ei ole mitenkään outoa, että äiti tai muut perhetutut näkyvät ruudussa tai kuuluvat radiossa; hän on siihen sen verran tottunut. Vaikka kyllä välillä jotkut kaverit sanovat nähneensä äidin telkkarissa.

”Pienempi tytär saa vielä vähän kasvaa”

Alm-Siiralla on kaksi tytärtä, Stella ja neljävuotias Patricia. Nuoremman tulee ”kypsyä vielä pari vuotta”, ennen kuin hän pääsee äitinsä mukaan töihin.

– On hänkin jo täällä käynyt, ja molempien tyttöjen mielestä parasta täällä on se, että meillä on karkkiautomaatti!

Alm-Siira pitää tärkeänä, että lapset näkevät, mitä töitä hän tekee.

– Puhun töistä ja työkavereista sen verran paljon kotonakin, että on kiva näyttää työpaikkaa tytöille. Kuitenkin töissä vietän usein enemmän aikaa kuin lasten kanssa valveilla.

Tänään Suomessa vietetään ensimmäistä kertaa Ota lapsi mukaan töihin -päivää. Päivään on otettu mallia Yhdysvalloista ja Britanniasta, ja päivästä on tarkoitus Suomessakin tehdä jokavuotinen.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.