Mainos

Uusista sisustuskirjoista ideoita kotiin

Sisustuskirjoista saa runsaasti ideoita kodin ilmeen piristämiseksi. Kirjat avaavat ovia omalle mielikuvitukselle.

Sisustussuunnittelusta hyötyä, olipa kysymyksessä suuri tai pieni koti. Selkeällä suunnittelulla ja tyylisuunnan valinnalla saadaan lopputuloksesta miellyttävä ja yhdenmukainen. Uusien sisustuskirjojen sivuilla on runsaasti mielenkiintoisia ja näyttäviä kodin sisustusratkaisuja, joiden avulla moni koti saattaa kokea merkittävän muodonmuutoksen.

Runsas tietopaketti kodin sisustamiseen!

WSOY:n Kaunista kotiin. 500 sisustusvinkkiä -kirjassa annetaan runsaasti erilaisia sisustusvinkkejä kodin kaikkiin tiloihin aina puutarhasta keittiöön. Kirjan kirjoittajan Tessa Eveleghin mukaan jokainen asukas tekee asunnosta kodin pienillä yksityiskohdilla. Jokaiseen tavaraan kätkeytyy tarina ja tarinat viestittävät asukkaastaan.

Kirjasta käy ilmi, että kodin sisustusta uusittaessa ei ole aina välttämätöntä muuttaa kaikkea, vaan muutamalla hyvällä idealla saatetaan saada jo aivan uusi ilme aikaiseksi. Myös pihan ja puutarhan sisustamiseen kannattaa kiinnittää huomiota, sillä näin kodin tunnelma jatkuu myös ulkotiloissa. Tessa Eveleghin sisustusideat ovat helposti toteutettavissa ja mikä mainiointa, kodissa jo olevilla huonekaluilla.

Koti henkii kiireettömyyttä

WSOY:n julkaisemassa Kiireetöntä elämää kotona -kirjassa paneudutaan rentoon sisustamiseen. Kirjassa mainitaan, että vapaa-ajan asuntoihin kuuluvat erilaiset luonnonmateriaalit, ajattomat sisustusratkaisut sekä kiireetön tunnelma. Näitä samoja ominaisuuksia pyritään huomioimaan myös kaupunkikodin sisustamisessa. Kodista halutaan saada mahdollisimman rentouttava ja kirjassa käsitelläänkin ennen kaikkea vapaa-ajankodin hengen luomista kaupunkikotiin, toimivuuden ja mukavuuksien ehdoilla.

Vanhasta uutta

Näin kunnostat mummolan mööpelit, on Tammen julkaisema viehättävä sisustuskirja, jossa kunnostetaan vanhoista käyttökalusteista uuden veroisia. Kirjassa on runsaasti erilaisia kunnostusohjeita, vaihe vaiheelta selitettyinä tarkkoine kuvineen. Lähes jokaisen vintiltä tai kellarikomeroista löytyy vanhoja huonekaluja, jotka kaipaisivat ehostusta. Kirjan avulla moni vanha kaappi, tuoli tai pöytä saa uuden elämän!

Kirjassa olevien kunnostusohjeiden lisäksi, kirja toimii mielenkiintoisena lukukokemuksena sekä miellyttävänä katselukirjana.

Itämaisia tuulia kodinsisustamiseen

Gummeruksen julkaisema ja suomalaisen asiantuntijan kirjoittama Fengshui-aapinen antaa ideoita tasapainoisen kodin sisustamiseksi. Fengshui on tuhansia vuosia vanha kiinalainen filosofia, jota miljoonat ihmiset ympäri maailman noudattavat omassa elämässään. Fengshui-aapinen selventää kuinka vanhoja viisauksia ja filosofioita voidaan hyödyntää kodin sisustamisessa ja jokapäiväisessä elämässämme. Kodin sisustusta muuttamalla on mahdollista saada terveyttä, vaurautta, onnellisuutta, elämäniloa sekä kaiken kattavaa tasapainoa.

Ajatuskirjojen julkaisema teos, Punkshui ilmentää sen kuinka tylsä, järjestäytynyt koti ja elämä saattaa tukahduttaa luovuuden. Kirjassa neuvotaan etsimään muun muassa tavaroita jotka eivät kuulu seinälle ja ripustamaan ne sinne sekä irrottamaan suihkuverho ja pärskimään vettä ympäriinsä. Punkshuin mukaan on täysin järkevää sahata sohva kahtia, räjäyttää televisio tai luoda kaaosta ympärilleen. Tämän sisustussuuntauksen valitsevan on todella vapauduttava kaikista perinteisistä ideoista ja rikottava normeja!

Teksti: Johanna Tamminen/ Mediafocus
Kuvat: Ajatuskirjat, Gummerus, Tammi, WSOY

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.