Mainos

Uusin muotivillitys: Tuttuun lastenlauluun oman lapsen nimi

Vanha tuttu lastenlaulu "Piippolan vaarilla oli talo" soi nyt CD-levyllä vaikkapa muodossa "Pikku Annalla oli talo, hiiala-hiiala-haa". Yhdysvalloissa ja Kanadassa vanhemmat teettävät CD-levyjä, joissa tuttuihin lastenlauluihin on upotettu oman lapsen nimi.

Liikeidean keksi vuonna 2003 kanadalainen äiti Candace Alper, joka perusti idean ympärille yrityksen nimeltä Name Your Tune. Yrityksen CD-levyt ovat saaneet huikean suosion kaikkialla Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

14-kuukautisen Nathanin äiti Jody Newman kertoo, miksi nämä oman lapsen nimiin tuunatut lastenlevyt ovat niin suosittuja.

- Nathan-poikani vihaa istua kytkettynä auton turvaistuimeen ja vain tämän levyn ansiosta hän suostuu olemaan autossa hiljaa. Levy on todella hengenpelastaja: poika on hiljaa, kun kuulee levyltä oman nimensä, Jody Newman sanoo.

Toinen äiti, Marla Watkin, kertoo ostavansa näitä levyjä kaikille vastasyntyneille lapsille ja kaikille synttärisankareille. Puskaradio vanhempien välillä on toiminut tehokkaana markkinointikeinona.

CD-levyllä, jossa on 14 suosittua ja tuttua lastenlaulua, lapsi kuulee oman nimensä useammin kuin 80 kertaa. Yksi levy maksaa noin 13 euroa postimaksuineen.

(MTV3-AP)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.