Mainos

Uusia taisteluja Gazassa

Viisi Israelin sotilasta on saanut surmansa Gazassa. Israelin kostoisku on surmannut ainakin seitsemän palestiinalaista.

Palestiinalaisen äärijärjestön Jihadin raketti-isku on surmannut viisi Israelin sotilasta Gazassa. Iskussa haavoittui lisäksi kolme sotilasta. Israel on kostanut iskun ampumalla helikopterista ohjuksia pakolaisleiriin Gazassa. Ohjukset osuivat silminnäkijöisen mukaan väkijoukkoon. Kostoiskussa on kuollut ainakin seitsemän palestiinalaista, kertovat sairaalalähteet.

Israel vetäytynyt Gazassa

Samaan aikaan Israelin armeija vahvistaa tiedon, jonka mukaan se joukot ovat vetäytyneet Gazan kaupungissa sijaitsevalta Zeitoun alueelta. Vetäytyminen päättää lähes kaksi vuorokautta kestäneen sotilasoperaation.

Nimettömänä pysytelleen palestiinalaisviranomaisen mukaan Israel aloitti vetäytymisen, kun palestiinalaistaistelijat olivat suostuneet palauttamaan kuuden Gazassa kuolleen israelilaissotilaan ruumiin jäännökset egyptiläisten avustuksella. Israelin armeija ilmoitti myöhemmin tiedotteella, että he olivat saaneet jäännökset haltuunsa.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.