Uusia asentoja: Seksijumppa karistaa kilot!

Kaloreita polttavat rakasteluasennot ovat miellyttävä tapa nautiskella ja päästä samalla hyvään kuntoon.

Seksi saa hyvälle tuulelle ja hoikistaa. Askdanandjennifer.com listasi muutamia asentoja, joissa seksi käy suorastaan kuntoilusta ja antaa samalla nautintoa molemmille osapuolille. Tulosta vinkit talteen ja kokeile reippaasti oman kullan kanssa. Seksi on hyvä lisä kuntoilusuunnitelmaan!

Punnerra 69-asennossa

Kiipeä miehesi päälle 69-asentoon. Normaalisti 69-asennossa ollaan paikallaan suuta ja päätä lukuun ottamatta, mutta punnerrustekniikassa otetaan koko vartalo käyttöön. Liikuta koko yläkroppaasi käsiesi varassa, kun annat miehelle suullista nautintoa. Näin saat tehokkaita punnerrusliikkeitä yläkropalle.

Ratsasta ja tee kyykkyjä

Kiipeä miehesi päälle ratsastusasentoon. Sen sijaan, että olisit polvillasi, pidäkin jalkapohjat alustassa ja ratsasta hänellä kyykkyjä tehden. Asento vahvistaa jalkalihaksia ja saa sykkeet kohoamaan jo pelkästään kiihottavuutensa vuoksi.

Aktiivinen lähetyssaarnaaja

Kun mies on päällä ja makaat alla, nosta keskivartaloasi ja suutele hänen huuliaan sekä niskaansa. Pidä asento ja laskeudu alas. Älä käytä käsiäsi, vaan nosta itseäsi keskivartalon lihaksilla.

Muita vinkkejä:

- Kokeilkaa seksiä joogamatolla tai lattialla sängyn sijaan. Kova alusta antaa paremman tuen liikkeille.

- Voit tehdä jalkojen venyttelyjä samalla kun miehesi on päällä, laita vaikkapa jalkasi hänen olkapäilleen.

MTV3/Helmi

Lähde: Askdanandjennifer.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja