Mainos

Uusi verkkopalvelu taloyhtiöiden asukkaille

Taloyhtiöiden asukkaille ja toimijoille tarkoitettu uusi verkkopalvelu avataan huhtikuussa Kiinteistömessuilla 10.4.2003. www.taloyhtio.net -Internet-osoitteeseen kootaan kaikki keskeinen tieto, jota tarvitaan taloyhtiön hoitamiseksi.

Portaali tarjoaa taloyhtiöiden toimijoille paljon maksutonta perustietoa, mutta myös kaupallisia tuotteita ja palveluja yhden luukun periaatteella.

Sivustolle tulee selkeään ja ymmärrettävään muotoon yhtä hyvin lakitietoa kuin kiinteistönhoitoon ja kunnossapitoon liittyvää asiaa. Sivuilla on tietoa muun muassa isännöitsijäpalkkioista, tilintarkastuksesta, turvallisuussuunnitelmista, talotekniikasta, peruskorjaamisesta, verotuksesta jne. Käytännön toiminta ja tilanteet taloyhtiöissä ovat verkkopalvelun lähtökohtana ja tähän taloyhtiöiden arkielämään on huhtikuusta alkaen saatavana tietoa ja työkaluja.

www.taloyhtio.net -palvelun tuottavat yhteistyössä Suomen Kiinteistöliitto, Kiinteistöalan Kustannus Oy, Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy ja Suomen Talokeskus Oy, jotka vastaava sisällön tuottamisesta ja kehittämisestä.

Tulevaisuudessa kumppanuussopimuksin voidaan taloyhtio.net palveluun ottaa mukaan myös muita yrityksiä ja yhteisöjä, joilla on tarjottavana taloyhtiöille kohdennettua tietoa tai palveluja.

Verkkopalvelun päätoimittajana toimii Kiinteistöliiton järjestöpäällikkö Timo Tossavainen.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.