Mainos

Uusi verkkokauppa: Vitosella kotiläksyt valmiiksi

Nettiin on perustettu yritys, jossa jokainen henkilö voi myydä palveluita viiden euron hintaan. Vain mielikuvitus on rajana.

Tarjolla on tällä hetkellä muun muassa niin sanottu Tiitisen lista, joka ei ole päätynyt julkiseksi Korkeimman hallinto-oikeuden päätöksen mukaisesti.

Earnrae.com-nettipalvelun perustajajäsenen Juha Vainion mukaan myyjä voi tarjota ostajalle "omia palveluitaan" viiden euron hintaan. Summasta euro jää Earnraelle.

– Idea lähti pikavipeistä. Nyt myyjät voivat kerätä rahaa omiin tarpeisiin ilman, että raha täytyy maksaa takaisin, Vainio toteaa.

Blueelep-käyttäjä lupaa tehdä esimerkiksi kotiläksysi puolestasi ja Zambo-käyttäjä puolestaan ohjeistaa, miten puhelinnumeron voi väärentää tekstiviestissä.

Vainion mukaan myyjän vastuu on olemassa. Jos ostaja ei ole saanut palveluaan määräaikaan mennessä, kauppa voidaan purkaa.

– Kaupan jälkeen ostaja voi laittaa palautetta myyjästä nettiin ja sitä kautta myyjän maine kasvaa joko negatiivisesti tai positiivisesti, Vainio kertoo.

Nettipalvelu avattiin huhtikuussa, mutta sitä laajennetaan kesän jälkeen. Tällä hetkellä palvelu toimii Suomen ja englannin kielellä, mutta kesän jälkeen jo seitsemällä kielellä.

Palvelussa asioiminen vaatii kirjautumisen.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.