Uusi tv-ohjelma paljastaa: Tällainen on aito Paris Hilton

Seurapiirineito aikoo paljastaa todellisen olemuksensa uudessa tv-ohjelmassaan.

Seurapiireissä kuin kotonaan viihtyvää Paris Hiltonia viedään taas television puolelle. Nainen aikoo paljastaa todellisen minänsä uudessa realitysarjassa, kertoo inquisitr.com.

29-vuotias Hilton kertoo, että uudessa The World According to Paris -sarjassa hän ei aio esiintyä minkäänlaisessa roolissa, toisin kuin aiemmassa Leidit landella -sarjassa.

– Leidit landella -sarjassa kehitin hahmon, jota esitin. En tajunnut, että ohjelma jatkuisi viisi kautta, enkä voinut lopettaa näyttelemistä. Uskon ihmisten luulevan, että olen oikeasti sellainen kuin sarjassa, Hilton sanoo.

– Perheen ja ystävien keskellä tunnen oloni kaikista mukavimmaksi ja omaksi itsekseni. Tässä ohjelmassa nähdään todellinen Paris, nainen jatkaa Hollywood Reporterille.

Hiltonin mukaan uudessa ohjelmassa on paljon sekopäisiä asioita, mutta hulluin tempaus liittyy laskuvarjohyppyyn.

– Olen peloton, ja elän elämääni täysillä. Tiedän, että elän vain kerran, joten siitä täytyy ottaa kaikki irti. Lentokoneesta hyppääminen on maailman uskomattomin tunne, Hilton sanoo.

Hilton on kuvannut uutta sarjaa lokakuusta 2010, ja nainen kertoo jopa huutavansa kuvausryhmälle, kun nämä saapuvat paikalle niin aikaisin aamulla. Tästä huolimatta kuvaukset eivät ole vielä ohi.

MTV3/Helmi

Lähde: Inquisitr.com

Kuva: Getty Images/AOP

Lue myös:

    Uusimmat