Mainos

Uusi puolustusvoimain komentaja aikoo jatkaa twiittailuaan

Kenraaliluutnantti Jarmo Lindberg aloittaa puolustusvoimain komentajana elokuun alussa. Aktiivisena twiittaajana tunnettu Lindberg aikoo jatkaa viestittelyään nyt kahdella tilillä. Lindberg arvioi MTV Uutisten haastattelussa SuomiAreena-tapahtumassa Porissa, millaiseen pestiin hän on parin viikon kuluttua astumassa.

Kun Lindbergiltä kysyy, aikooko hän jatkaa aktiivista sosiaalisen median käyttöä, vastaus on yksinkertainen.

- Kyllä, miksi en jatkaisi.

Lindbergin @CharlesLindberg-tilillä Twitterissä on lähes 6000 seuraajaa. Pian päivitettävänä on myös toinen tili.

- Puolustusvoimain komentajalle on jo laitettu oma tili. Siihen käyttäjäoikeudet ovat puolustusvoimien viestintäjohdolla, adjutantillani ja minulla. Siitä tulee monimuotoisempi Twitter-tili. Tämä nykyinen tilini jää sitten enemmän tällaiseen vapaa-aika- ja hupikäyttöön, sanoo Lindberg.

Ei pula-ajan komentaja

Jarmo Lindberg on aloittamassa komentajan pestinsä tilanteessa, jossa puolustusvoimat on viemässä loppuun suurta puolustusvoimauudistusta.

- Vielä kesän aikana siirtyy kymmeniä perheitä paikkakunnalta toiselle työn perässä. Uudistus viedään loppuun aikataulussa vuoden loppuun mennessä ja määrätyt säästöt saavutetaan, arvioi Lindberg.

Vaikka puolustusvoimiin on kohdistunut viime vuosina suuria leikkauksia, Lindberg ei pidä itseään pula-ajan komentajana.

- En usko, että minua voi kutsua pula-ajan komentajaksi. Leikkauksia puolustusbudjetista on tehty 10 prosenttia, mutta puolustusvoimauudistuksella toiminnan taso on saatettu tasapainoon tulevan kehyksen kanssa.

Lindbergin mukaan haasteeksi kuitenkin jää materiaalihankinnat. Muun muassa ilma- ja panssaritorjuntakalustoa pitää uusia tulevina vuosina.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.