Uusi onni kukoistaa! Jani Sievinen julkaisi herkän pusukuvan

Ex-uimari Jani Sievinen ei peittele uuden parisuhteensa onnea pääsiäiskuvassaan.

Ex-uimari Jani Sievinen fiilisteli maanantai-iltana pääsiäisen viettoaan ja kiitteli Instagram-tilillään vieraita kyläilystä. Julkaisemassaan kuvassa Sievinen saa pusun seurustelukumppaniltaan.

– Pääsiäinen vietetty ja arkeen palattu. Kiitos vieraille, Sievinen kirjoitti kuvan yhteyteen.

Mikäli kuva ei näy selaimessasi, voit katsoa sen täältä.

Jani Sievisellä on ollut tänä pääsiäisenä varmasti huomattavasti onnellisemmat tunnelmat, kun viime vuonna. Jani ja Mari Sievinen (o.s. Samuelsen) tiedottivat erosta toukokuussa 2014 ja lopullinen ero astui voimaan loppuvuodesta. Uuteen suhteeseen Sievinen heittäytyi kesällä 2014.

Sievisen sosiaalisessa mediassa alkoi näkyä merkkejä uudesta naisseuralaisesta loppukesästä 2014. Ex-uimari ei ole juuri kommentoinut suhdetta julkisesti, mutta pari on nähty yhdessä lomailemassa ja lasten lisäksi myös nainen on näkynyt yhä enimmässä määrin Sievisen kuvissa.

Uuden suhteensa Sievinen päivitti Facebook-tililleen maaliskuun alussa. Tuolloin hän myös paljasti parin ensitapaamisen käänteet.

– Eihän tää nyt ihan tuore juttu ole. Viime kesänä mut esiteltiin uskonnonopelle eräissä kesäjuhlissa. Kerkesimme juttelee peräti 30 sekuntia teologiasta kunnes olimme jo salaa pussailemassa nurkan takana ettei ketään näkis...heheh, Sievinen kirjoitti tuolloin.

Lue myös:

    Uusimmat