Mainos

Uusi nimi Keskustan puheenjohtajakisaan

Kempeleläinen kansanedustaja Juha Sipilä lähtee tavoittelemaan Keskustan puheenjohtajuutta ensi kesän puoluekokouksessa.

- Olen saanut runsaasti yhteydenottoja eri puolilta Suomea. Yhteydenottojen perusteella on käynyt selväksi, että puolue tarvitsee tässä tilanteessa uudistajaa, joka pystyy yhdistämään puolueen. Lähden kisaan tietoisena siitä, että eduskuntakokemukseni rajoittuu vuoteen. Katson kuitenkin, että 25 vuoden johtajakokemus kansainvälisissä yrityksissä antaa hyvät valmiudet puheenjohtajana toimimiseen.

Sipilä on toiminut yrittäjänä useassa yhtiössä ja johtanut enimmillään noin 2000 ihmisen kansainvälistä konsernia. Sipilä on tunnettu arvojohtajana, joka on korostanut muun muassa yritysten yhteiskuntavastuuta.

- Puheenjohtajana pystyisin vahvistamaan puoluetta tiimin rakentajana ja tuomaan lisäarvoa vihreän talouden, elinkeinoelämän ja koko Suomen olosuhteiden tuntemisesta. Taustani ja kokemukseni antavat hyvät edellytykset erilaisten kantojen yhteensovittamisessa niin puolueen sisällä kuin politiikassa yleisemminkin.

- Keskusta tarvitsee uuden alun. Nyt pitää katsoa eteenpäin ja kertoa millaista Suomea Keskusta haluaa olla rakentamassa.

Sipilän lisäksi keskustan puheenjohtajuuskisaan ovat ilmoittautuneet Paavo Väyrynen ja Mauri Pekkarinen. Mari Kiviniemi ilmoitti reilu viikko sitten ettei tavoittele enää puheenjohtajuutta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.