"Uusi" John Lennon -laulu julkaistaan?

Vaikka The Beatles -tähti John Lennonin kuolemasta on jo kohta 28 vuotta, edelleen ainakin yksi legendan sävellys on julkaisematta.

JohnLennonin tiedossa olevista kappaleista viimeinen vielä julkaisematon kappale Now And Then näkee mahdollisesti päivänvalon jo lähitulevaisuudessa. Jäljellä olevat yhtyeen jäsenet ovat suunnitelleet tekevänsä kappaleen valmiiksi kunnioittaakseen "viidennen Beatlen" NeilAspinallin muistoa. Neil siirtyi enkelkuoroon viime viikolla.

Now And Then -kappale oli framilla viimeksi, kun PaulMcCartney, sittemmin jo itsekin edesmennyt GeorgeHarrison ja RingoStarr muokkasivat yhtyeen vielä julkaisemattomia kappaleita The Beatlesin kokoelmalle 90-luvulla. Tuolloin Now And Then jätettiin kuitenkin viimeistelemättä.

Neil Aspinall työskenteli Apple Corpsin päällikkönä viime vuoteen saakka ja varmisti, että The Beatlesin jäsenet saavat osuutensa vuosien aikana tekemästään työstä levyttävinä artisteina.

Sisäpiiristä valuneet tiedot kertovat, että Now And Thenin saattaminen valmiiksi vaatii vielä paljon työtä, mutta idea ei ole lainkaan mahdoton.

(MTV)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja