Mainos

Uusi iPhone seikkaili San Franciscossa?

iPhonen sovellustekijä Pandav on kertonut MacRumors -sivustolle havainneensa käyttötietoja toistaiseksi julkistamattomasta iPhonesta. Tunnistamattomalla iPhonella oli käytetty iBART -nimistä sovellusta, joka on San Franciscon kaupungin junaliikenteen opasohjelma.

Kyseisen sovelluksen käyttäjätiedot keräävä PinchMedia luokittelee mm. mitä laitteita sovelluksella on käytetty. Sovellusta käyttäneiden laitteiden lista raportoidaan sitten sovelluskehittäjille. Laitteet käyttävät Applen määrittämiä laitetunnisteita.

Nyt havaitussa tapauksessa "iPhone3,1" havaittiin Pandavin käyttäjätiedostoissa. "iPhone3,1" -tunnistusnumero ei kuitenkaan täsmää mihinkään markkinoilla olevaan iPhone -malliin. Viimeisin julkistettu iPhone on iPhone 3GS, jonka tunnistusnumero on "iPhone2,1".

Ensimmäisiä viitteitä elokuussa

Viitteitä "iPhone3,1" -mallista havaittiin ensimmäisen kerran iPhonen firmware-tiedostoissa viime elokuussa. Nyt näyttäisi olevan kuitenkin ensimmäinen kerta, kun se on havaittu konkreettisesti liikkeellä, Mac Rumors kertoo.

Apple aloitti vuonna 2008 iPhone 3GS -puhelinmallinsa testaamisen kahdeksan kuukautta ennen laitteen julkistusta. Myös tuolloin puhelimen käyttö keskittyi San Franciscon alueelle.

Uuden sukupolven iPhonesta on vain vähän arveluita. Huhujen mukaan uutuudessa voisi olla mm. suorituskykyä huomattavasti lisäävä moniydinprosessori.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.