Uusi ilmiö: Miehet kuluttavat kumppaninsa kosmetiikkaa

Naisten kannattaa olla tarkkana, jos he haluavat pitää taloudestaan tiukkaa huolta. Uuden selvityksen mukaan miehet käyttävät nimittäin salaa tyttöystäviensä kauneudenhoitotuotteita, Female First uutisoi.

Brittimiehet käyttävät jopa 234 punnan eli 273 euron edestä tyttöystäviensä kauneudenhoitotuotteita vuodessa, uusi selvitys osoittaa. Escentual.comin tekemän raportin mukaan jopa puolet brittinaisista myöntää, että heidän miehensä käyttävät salaa kumppaninsa kauneudenhoitotuotteita. Salamyhkäinen käytös on viikoittaista, joten naiset joutuvat panostamaan jopa 23 euroa kuukaudessa miestensä ehostamiseen. Miehet käyttävät erityisesti naisten päivä- ja yövoiteita, usein vieläpä salaa.

– Vielä 20 vuotta sitten miehet eivät olisi unelmoineetkaan käyttävänsä kosteusvoidetta mutta nykyään se on paljon yleisempää, kiitos roolimalli David Beckhamin. On selvää että monet miehet eivät siltikään vielä osta omia kauneudenhoitotuotteitaan vaan lainaavat niitä kumppaniltaan. Erityisen ovelaa on, että miehet käyttävät usein tyttöystäviensä kalleimpia tuotteita, Rakesh Aggarwal Escentual.comista kertoo.

Kyselyyn vastanneet naiset arvelivat, että miehet eivät osta kalliita tuotteita, koska he inhoavat shoppailemista. Jopa 40 prosenttia vastanneista oli sitä mieltä, että miehet eivät vaivaudu ostamaan omia kauneudenhoitotuotteita ja 21 prosenttia oli sitä mieltä, että heidän miehensä ovat häpeissään ostaakseen kosmetiikkaa.

Lue myös:


AVA, Maarit Rasi

Lähde: Female First

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja