Mainos

Uusi Huomenta Suomi starttaa maanantaina – "Menemme rennomman kautta"

Ensi maanantaina alkava Huomenta Suomi tuo päivän puheenaiheet katsojan luokse jo heti aamusta. 

Uudistuneessa ohjelmassa haastatellaan asiantuntijoiden lisäksi henkilöitä, joilla on omakohtaista kokemusta päivän puheenaiheena olevista asioista.

– Saamme ajatuksia ja intoa mm. käymistämme keskusteluista täällä MTV:n uutisissa ja sykkivästä kansalaiskeskustelusta. Pyrimme tarttumaan niihin asioihin, jotka todella puhuttavat tavallisia suomalaisia, kertoo yhtenä juontajana toimiva Niko Nurminen.

Uudessa Huomenta Suomessa pyritään entistäkin nopeampaan reagointiin. Nurmisen mukaan ennakkosuunnittelu on tärkeää, mutta aamussa täytyy olla valmius myös nopeisiin muutoksiin. 

– Pienen porukan hyvä puoli on se, että pystymme muuttamaan suunnitelmia jopa suorassa lähetyksessä. Voimme aamulla ohjelmassa kertoa, että tämä asia tapahtui juuri äsken tai tapahtuu juuri parhaillaan, toteaa Nurminen. Parhaassa tapauksessa reaktiotkin saadaan lennosta mukaan Huomenta Suomen keskusteluosioissa.

Hän korostaa, että uudessa Huomenta Suomessa ei olla tiukkapipoisia.

– Juttelin äskettäin Studio55.fi:n juontajan Lauri Karhuvaaran  kanssa, ja Laten  ohjenuorana on ollut mennä aina rennomman kautta. Jos juontajat jännittävät suorissa lähetyksissä, katsojatkin rupeavat jännittämään. On hyvä olla oma itsensä, lisää Nurminen.

Nurminen juontaa aamuja yhdessä Nina Rahkolan kanssa. 

Huomenta Suomi aloittaa jälleen maanantaina 27.1. klo 6.25.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.