Mainos

Uusi alku aikuiselle naiselle

Vuoden 2009 ensimmäiseen muuttumisleikkiin saapui Kuopiosta lyhythiuksinen Eija Lehto. Muutama kuukausi aikaisemmin siiliksi hiuksensa leikannut Eija kaipasi jo uutta mallia kasvaneille hiuksilleen ja vinkkejä meikkaamiseen. Uuden elämänvaiheen aloittanut Eija lähtikin muuttumisleikistä aikalailla uudistuneena. Suurin muutos näkyi silmissä. Turkoosi silmämeikki korosti hienosti Eijan pirteää luonnetta

Tammikuun muuttuja on lukijoillemme tuttu Helmen sivuilta, sillä Eija sijoittui marraskuussa käydyssä Tyylitalon virtuaalisessa muuttumisleikissä kolmanneksi. Eijan Tyylitalossa tehdyn muutoksen näet täältä.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Helmen muuttumisleikissä meikkitaiteilija Riia Koivisto muotoili Eijan hiukset napakkaan mallin, josta Eijan oli helppo jatkaa hiustensa kasvattamista. Väriä kutreihin ei tällä kertaa laitettu, sillä Eijan oma hiustenväri harmaa kiilsi upean elinvoimaisena.

Suurin muutos ulkonäköön syntyi meikillä. Meikkivoiteen alle levitettiin aikuisen naisen ihonhoitotuotteita. Pääpaino meikissä pysyi silmissä, mutta myös huulet saivat väriä. Riia muistutti, että vanha ohje pitäytyä tummissa silmissä ja vaaleissa huulissa ei enää pidä paikkansa. Jos piirteet sen sallivat, väriä saa olla kummassakin kohtaa.

Löydät kaikki Eijan meikkiin käytetyt tuotteet artikkelista jonka voit vaikka tulostaa mukaasi ostosmatkalle!

Hei!

Kiitos mukavasta palkintomatkasta Helmen muuttumisleikkiin! Se tuli minulle yllätyksenä, mutta sopivaan aikaan, sillä minisiilitukkani oli kasvanut siihen pituuteen, että se tarvitsi muotoilua. Riia osasikin muokata tukkaani mallia ja neuvoi kivasti vinkkejä, miten tukkaa kannattaa muotoilla pitemmäksi kasvattaessa. Lähes 10 vuoden pitkän blondiajan jälkeen lyhyt tukka on ollut upean huoleton ja oli hienoa, että sitä ei ollenkaan värjätty. Yli 50-veenä tukka voi vapaasti olla jo harmaakin!

Elämäni on hiusten lisäksi hakemassa uutta suuntaa, joten uusi rohkea meikkikin oli tervetullut. Uusi hiustyyli antaa sijaa myös uusille meikkiväreille.

Palace Hotelli Linna oli kaunis ja romanttinen juhlapaikka ja ihanaa oli nähdä pääkaupunki upeissa jouluvaloissa.

Kiitos vielä kerran koko muuttumisleikin porukalle! Hyvää ja kaunista Uutta Vuotta!

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Tommi Penttinen

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.