Uupunut Demi Moore sairaalaan

Näyttelijä Demi Moore on tällä hetkellä sairaalassa hakemassa apua uupumukseensa. Tähti on ollut huonossa kunnossa marraskuisen eronsa jälkeen.

Näyttelijä Demi Moore on joutunut sairaalaan uupumuksen takia, Daily Mail uutisoi. 49-vuotias näyttelijä on vaikuttanut hyvin hauraalta viime viikkoina. Ystävien mukaan tähti alkoi täristä eilen illalla, jonka jälkeen hänet vietiin sairaalaan.

– Stressistä johtuen Demi on päättänyt hakea ammatillista apua uupumukseensa ja parantaa kokonaisvaltaista terveyttään. Hän odottaa innolla paranemistaan ja on kiitollinen perheeltään ja ystäviltään saamastaan tuesta, tähden puhemies kertoi MailOnlinelle.

TMZ on sen sijaan raportoinut, että tähteä hoidetaan päihdeongelman takia. Mooren edustajat kieltäytyivät kommentoimasta syytöksiä. Saman sivuston mukaan Moore ei enää tähdittäisi erotiikkatähti Linda Lovelacesta kertovaa elokuvaa.

Moore laihtunut huomattavasti

Mooren heikko kunto on herättänyt huolta viime aikoina useaan otteeseen. Tähti erosi näyttelijä Ashton Kutcherista viime marraskuussa kun Ashton oli pettänyt Moorea 22-vuotiaan Sara Lealin kanssa. Pariskunnan avioerotiedote julkaistiin 17. marraskuuta.

– Suurella surulla ja raskain sydämin olen päättänyt lopettaa kuusivuotisen liittoni Ashtonin kanssa. Naisena, äitinä ja vaimona minulla on tiettyjä arvoja ja lupauksia, joita pidän pyhinä, Moore tiedotti tuolloin.

Kutcherilla näyttää menevän erosta huolimatta hyvin. Huhujen mukaan hän tapailee käsikirjoittaja Lorene Scafaria, 33. Tällä hetkellä Kutcher on Sao Paulossa, jossa hän osallistuu muotiviikoille.

Moore avutui peloistaan

Moore on puhunut avoimesti peloistaan eronsa jälkeen. Hän avautui aiheesta Harper´s Bazaar -lehdessä.

– Minua pelottaa, että elämäni lopulla huomaan, etten todella ole rakastettava, etten ole rakkauden arvoinen ja että minussa on jotakin perustavanlaatuista vikaa, Moore tilitti.

Moore on laihtunut eron jälkeen huomattavasti, mutta samassa haastattelussa Moore vannoo, että on nykyään sinut kehonsa kanssa.

– Olen hyväksynyt vartaloni paremmin kuin ennen, enkä vain painoani, vaan kaikki ne muutokset, joita ikääntymiseen liittyy, tähti vakuutti.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja