Uudet Love Island -voittajat kruunattiin – tunnustivat tunteensa herkässä seremoniassa: "Kiitos, kun autoit kokoamaan minut taas ehjäksi"

Brittien Love Islandin voittajat kruunattiin maanantaina 29. heinäkuuta. 

Brittien Love Island -ohjelman tuorein kausi on tullut päätökseensä ja sen voittajat ovat selvillä. Maanantaina 29. heinäkuuta ohjelman voittajiksi julistettiin Amber Gill ja Greg O'Shea.

Neljä finalistiparia saivat nauttia viimeisen päivänsä ja iltansa kunniaksi järjestetyistä kesätansseista, jota varten he saivat tanssitunnin päivällä. Pariskunnat kynäilivät myös omat rakkaudenjulistuksensa, jotka he lukivat toisilleen illan hämärtyessä. 

O'Shea luki omassa julistuksessaan itse Gillille kirjoittamansa runon. Teokseen ihastunut Gill kiitti puolestaan O'Sheaa siitä, kuinka tämä korjasi hänen sydämensä edellisen pettymyksen jälkeen. 

– Kiitos, kun autoit kokoamaan minut taas ehjäksi. Olet aina ollut niin suloinen ja rakastava minua kohtaan ja onnistunut tuomaan pehmeän puoleni esiin, Gill herkisteli. 


Rakkaudenjulistusten jälkeen kaikki neljä pariskuntaa esittelivät juuri oppimiansa samba-askelia villan puutarhassa ja hypähtivät uima-altaaseen. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat