Uudet kauneustrendit tulevat: Piristy herkästä hapesta

Suomen Kauneustoimittajien yhdistys kokosi yhteen tuoreimmat kauneustrendit.

Kauneustoimittajien yhdistyksen listaamiin tuleviin kauneustrendeihin kuuluu herkkä happi, joka nojaa luonnollisuuteen. Happi on hyvin hillitty teema, jota ainoastaan piristetään pienillä yksityiskohdilla.

Happi-teeman mukaan on tärkeää kiinnittää huomiota puhtauteen ja ihon hyvinvointiin. Valkoisella taitetuilla väreillä loihditaan teeman mukaisesti luonnollinen kokonaisuus.

Meikki

Teemassa tärkeintä on ihoon sulautuva meikkivoidehuntu. Myös poskipunan kanssa on syytä olla varovainen, jos mielii saavuttaa luonnollisen lopputuloksen. Punaa laitetaan siis vain aavistus poskille. On tärkeää, että meikissä säilytetään keveys, ilmavuus ja läpikuultavuus. Happi-teeman mukaiset huulet ovat nudet. Luonnollisen huulimeikin saa räväkämmäksi tutustumalla pirteään pinkkiin.

Hiukset

Hiukset ovat teeman mukaan siistit. Jakaukset ovat selkeitä ja hiukset kiiltävät kauniisti. Tänä syksynä on aika tutustua hiusten kiiltoa lisääviin tuotteisiin. Myös niskanutturat tekevät paluuta osana luonnollista ja yksinkertaista Happi-teemaa. Jos hiukset kiharretaan, kannattaa kokeilla ilmavia latvakiharoita, jotka ovat hyvin luonnolliset.

Ihonhoito

Luonnollisuus on tärkeä osa myös Happi-teeman mukaista ihonhoitoa. Etenkin tuoksuihin on syytä kiinnittää tänä syksynä huomiota. Tavoitteena on käyttää mahdollisimman puhtaantuoksuisia ihonhoitotuotteita. Myös superseerumit sopivan teeman ihonhoitoon.Tärkeintä on kuitenkin tavoite, joka on elinvoimainen ja tasavärinen iho.

Tuoksut

Happi-teemaan kuuluvat tuoksut ovat hyvin kevyitä. Tuoksun ei kuitenkaan tarvitse olla mitäänsanomaton, vaikka se ei olisikaan raskas talvinen tuoksu.

Valkaistut värit

Teeman mukaiset värit ovat hyvin luonnollisia ja pastellisia. Myös valkoinen näyttelee merkittävää roolia Happi-teeman väripaletissa. Sävyjen malleina tavoitellaan esimerkiksi kastepisaroiden,auringonsäteiden ja huurretun lasin värejä. Pieniä yksityiskohtia korostetaan karnevaalikeksien väreillä ja raikkaalla pinkillä.

MTV3/Helmi

Lähde: Kauneustoimittajien yhdistys

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja