Mainos

Uudenvuoden tienoilla tulipaloja ympäri maata

Vuodenvaihdetta ovat leimanneet useat pienet tulipalot eri puolilla maata. Jotkin palot aiheuttivat vaaratilanteita, mutta henkilövahingoilta on vältytty. Lohjalla syttyi eilen illalla uhkaava palo ostoskeskuksessa ilmeisesti poikien tulitikkuleikin myötä, mutta palo saatiin rajattua nopeasti kattorakenteisiin ja sammumaan vielä ennen keskiyötä. Pyhäselässä tuli puolestaan tuhosi tehdashallin purusiiloa.

Asuntopaloja oli uudenvuoden aattona ainakin Nilsiässä, Oulussa, Vantaalla ja Kemissä, mutta niissäkin henkilövahingoilta säästyttiin.

Ilotulitusrakettien aiheuttamista palonaluista on puolestaan raportoitu ainakin Vantaalla.

Vantaan Tikkurilassa palonalku vaurioitti runsaan kymmenen huoneiston luhtitaloa. Palo havaittiin heti vuoden vaihduttua. Huoneistot eivät kuitenkaan kärsineet suurempia vahinkoja.

Vantaan Vaaralassa puolestaan kuuden asunnon rivitalo kärsi vahinkoja hieman ennen kymmentä eilen illalla syttyneessä palossa. Katolle lentänyt ilotulitusraketti sytytti talon ullakon tuleen, mutta palo saatiin rajattua melko nopeasti rivitalon päätyosaan. Kukaan ei loukkaantunut.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.