Uuden Opel Corsan hinnat julkaistiin

Viidennen sukupolven Opel Corsa on edeltäjäänsä turvallisempi ja mukavampi. Vakiovarustus on aiempaa kattavampi, alusta on kokonaan uusi ja autoon on tarjolla paljon uusia varustelumahdollisuuksia.

Suomeen Corsa tuodaan Enjoy- ja Cosmo-varustetasoilla. Enjoy-tasolta lähtien vakiovarustuksesta löytyvät muun muassa ohjauspyörän lämmitys, vakionopeudensäädin sekä bluetooth-järjestelmä. Vajaan 200 euroa maksavan Enjoy More -lisäpaketin myötä mukaan tulevat kevymetallivanteet, automaatti-ilmastointi, peruutustutka, ajovaloautomatiikka sekä sadetunnistin.

Cosmo tuo tärkeimpänä lisänä pakettiin kaksoisksenonit. Cosmon yhteyteen saatava alle 200 euron hintainen Premium paketti tuo mukanaan muun muassa pysäköintitutkan myös eteen, tummennetut takaikkunat, lämmitettävän tuulilasin sekä 7-tuumaisella näytöllä varustetun IntelliLink-multimediajärjestelmän.

Viidennen sukupolven Corsan hinnat alkavat 3-ovisen 1,4-litraisen (55 kW (75 hv)) ECOTEC Enjoyn 14 345 eurosta. Cosmo-varustelu nostaa auton hintaa noin 1500 eurolla. Ensimmäiset uudet Corsat saadaan Suomeen vuodenvaihteessa ja virallinen ensiesittely on 10.-11. tammikuuta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja