Uuden kodin sisustuksen kalliit neuvot

Tyhjän ja ikioman asunnon interiöörin suunnittelu on kiehtovaa puuhaa. Nopeiden ratkaisujen sijaan maltti on valttia innostuksen puuskassakin.

Harkintakykyä on hyvä käyttää niin värien, materiaalien kuin irtaimiston valinnassakin.

Räiskyvyyttä tekstiileistä

Valitse neutraali väripaletti, kun on huoneiston pintakäsittelyn aika. Moni innostuu värikkäistä seinistä, mutta niihin kyllästytään yhtä nopeasti. Voit halutessasi lisätä myöhemmin värikkyyttä taiteen, esineistön ja mattojen muodossa.

Älä käytä tämänhetkisten pyyhkeittesi tai lakanoiden väriä laattojen ja työtasojen päällysteiden värikarttana. Halvemmaksi ja kestävämmäksi ratkaisuksi tulee vaihtaa kodin tekstiilit ja seinämaalit.

Vaali yhdenmukaisuutta

Jos asut pienessä asunnossa, valitse yhdenmukaisia pintamateriaaleja. Saman sarjan laatoitus ja lattiamateriaali kelpaavat hyvin yhteen huoneistoon. Sisustaminen käy tällä tavalla joutuisammin ja lisäksi tilat näyttävät laajemmilta kuin ne todella ovat.

Silmä tarkkana

Ole tarkkana käydessäsi sisustusostoksilla, jotta et ratkaisevalla hetkellä huomaa jotain tärkeää puuttuvaksi. Työn touhussa on kurja huomata, että muutama yksityiskohta tai ainesosa uupuu.

Lue asunnon ostosopimus ennen allekirjoittamista, jotta voit esittää kaikki sisustusratkaisuihin myöhemmin vaikuttavat ja mieltä askarruttavat kysymykset oikealla hetkellä.

MTV3/www.styleathome.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja