Mainos

Uudelta verkkosivulta vastaus nettisivujen toimintaan

Internetsivujen kaatumisen laajuuteen on nyt saatavilla vastaus melko helposti. Yhdysvaltalainen 24-vuotias insinööri on laseerannut web-sivun, jonka kautta voi tarkistaa internetsivujen toiminnan. San franciscolainen Alex Payne halusi luoda palvelun, jonka kautta saisi vaivattomasti vastauksen kysymykseen: Ovatko internetin suosikkisivuni kaatuneet kaikilta vai vain minulta?

Sivun osoite on kuvaavasti downforeveryoneorjustme.com. New York Times-lehden mukaan sivulle voi kirjoittaa minkä tahansa internetsivun osoitteen ja hetkessä palvelu kertoo sinulle, onko sivusto todella kaatunut vai onko ongelma vain yhden käyttäjän internetyhteydessä. Sivulta voi tarkistaa kaikkien internetsivujen tilan, myös suomalaisten.

- Teknologia-yritykset ovat brändänneet internetin paikaksi, joka toimii aina ja josta tieto on aina saatavilla. Serverien kaatuminen aiheuttaa nykyisessä tietoyhteiskunnassamme paljon pettymyksiä, valottaa Payne.

Suurilla verkkopalveluilla, kuten Yahoo.comilla ja Amazon.comilla, on ollut viime kuukausien aikana huomattavia teknisiä ongelmia sivuillaan.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.