Mainos

Uskomaton sattuma paljasti kortittoman kuskin

Matkailuauton kattoikkuna irtosi kesken ajon aamupäivällä moottoritiellä Hollolan Miekkiön kohdalla.

Poliisin mukaan Nelostiellä ajanut matkailuauton kuljettaja oli avannut kattoikkunan ajon aikana. Ikkuna kuitenkin irtosi kiinnityksistään ja lensi takana tulleen auton tuulilasiin. Tuulilasi rikkoutui tilanteessa.

Matkailuauton kuljettaja ei heti huomannut tapahtunutta, vaan jatkoi matkaansa. Päijät-Hämeen poliisin mukaan takana tulleen auton kuljettaja ajoi matkailuauton rinnalle ja sai viittilöityä miehelle, että ajaa tien sivuun.

Matkailuauton kuljettaja halusi selvittää tapahtuneen ilman virkavaltaa, mutta toisen auton kuljettaja oli eri mieltä. Syykin selvisi, kun poliisipartio saapui paikalle.

Matkailuauton kuljettaja ilmoitti poliisille nimittäin väärät henkilötiedot. Hän väitti olevansa kymmenen vuotta vanhempi, mutta poliisi ei uskonut miehen kertomusta.

Lahden pääpoliisiasemalla mies tunnusti ilmoittaneensa väärät henkilötiedot. Hän oli opetellut ulkoa kymmenen vuotta vanhemman miehen henkilötiedot, koska tällä oli voimassaoleva ajokortti. Vuonna 1990 syntyneellä miehellä ei sen sijaan ole ajokorttia.

Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.