Uskomaton pop-huijaus paljastui Japanissa - katso video

Japanissa on paljastunut miljoonia teinityttöjä kohahduttanut huijaus. Nuorten suosikkibändin uusin jäsen ei olekaan ihminen - häntä ei ole ollenkaan olemassa.

Kyse on naisesta nimeltä Aimi Eguchi. Hän oli uusin kiinnitys miljoonien superfanien ihailemaan AKB48-yhtyeeseen. Bändi koostuu 61 jäsenestä, joista fanit äänestävät suosikkinsa joka vuosi.

Yleensä tämä suosikkihenkilö pääsee esiintymään televisiomainoksiin. Tällä kertaa fanit kuitenkin hämmästyivät - mitä tuorein jäsen, opiskelija Aimi Eguchi tekee uudessa karkkimainoksessa? Fanit alkoivat epäillä, että tekeillä on jotain erikoista.

Näin olikin. Karkkiyhtiö paljasti pian, että Eguchi on vain tietokonehahmo. Hänet on luotu yhdistelemällä kuuden suositun hahmon kauneimmat piirteet.

Monet fanit ovat olleet järkyttyneitä paljastuksesta - onhan Eguchilla ollut oma profiili bändin nettisivuilla ja hän on esiintynyt monessa lehdessä.

Japanissa on jo yksi suosittu virtuaalinen pop-tähti, Hatsune Miku. Tämä hologrammi esiintyy ympäri maata täysille areenoille, kirkuvien fanien edessä.

Asiasta kirjoittavat muun muassa Daily Mail ja Huffington Post.

(MTV3)

Näin Aimi Eguchi tehtiin (Youtube):

Lue myös:

    Uusimmat