Uskollisimmat Rihanna-fanit saapuivat jo 01:30 — katso kuvagalleria

Helsingissä Hietalahden rannan tuntumassa kiemurteli jo puolen päivän aikaan reilun sadan metrin pituinen jono. Väki odotti sisäänpäsyä On The Beach -festivaalille, jonka päätähtenä esiintyy tänään R&B-artisti Rihanna.

Hyvissä ajoin paikalle saapuneista valtaosa oli naispuolisia nuoria faneja. Joukossa oli myös muutamia Rihannan vannoutuneita miesfaneja.

– Olen digannut Rihannaa jo vuodesta 2007. Rihannan persoona on mahtava, Valtteri Sandberg kertoo.

Sandbergin kanssa samassa seurueessa festareiden alkua odottanut Riikka Malinen ylistää niin ikään Rihannan upeaa persoonaa. Laulajan aitous on toinen asia, josta Mäkinen antaa kiitosta.

– Hän uskaltaa olla rohkeasti oma itsensä.

Kaveriporukan ensimmäiset jäsenet saapuivat jonottamaan keikkaa jo viime yönä puoli kahden maissa. Lotta Kallioisen ja Minna Kankareen mukaan suurten konserttien viehätys syntyy yhteenkuuluvuuden tunteesta.

– Koolla on paljon ihmisiä, jotka tykkäävät samasta musiikista. Sitä kuuluu joukkoon, sanoo Kankare.

Joensuusta Helsinkiin varta vasten Rihannan takia tulleet ystävykset Tanja Myller ja Johanna Kekkonen ovat odottaneet keikkaa keväästä lähtien. Käsillä on yksi kesän kohokohdista.

– Hyvällä mielellä ollaan, vaikka sataa, sanoo Myller.

– Odotukset ovat suuret. Nyt näkee oikein ison tähden ensimmäistä kertaa. Odotan Rihannalta huomiota herättävää asua, sanoo Kekkonen.

Rihanna aloittaa keikkansa noin kello 21.00. Sitä ennen lavalla esiintyy liuta muita artisteja ja dj:tä. Yleisö pääsi sisälle konserttialueelle klo 12.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat