Mainos

Useita naisia ahdisteltu Roihuvuoressa - poliisi etsii nuorta miestä

Helsingin poliisin mukaan Roihuvuoren alueella on liikkunut naisia ahdistellut mieshenkilö. Poliisi on viikon aikana saanut viisi ilmoitusta naisiin kohdistuneista ahdistelutapauksista.

- Voidaan olettaa, että uhreja on useampi kuin nämä viisi, sillä kaikki tapaukset tuskin ovat tulleet välittömästi meidän tietoomme, kertoo tutkinnan johtaja.

Kaikki teot ovat tapahtuneet Roihuvuoren ammattikoulun läheisyydessä ja uhrien antamien tuntomerkkien perusteella kyseessä on todennäköisesti sama tekijä.

- Tekijä on seuraillut naisia, puristellut pakaroista, yrittänyt viedä käsilaukkua, käynyt kimppuun ja kuristanut, kerrotaan poliisista.

Tekoja tutkitaan muun muassa raiskauksen yrityksinä.

Teot tehty ilta-aikaan

Poliisin mukaan tekijä on ahdistellut naisia ilta-aikaan, noin iltaseitsemän ja iltayhdeksän välillä.

- Naiset ovat olleet liikkeellä jalkaisin, kertoo tutkinnanjohtaja Jyri Hiltunen Helsingin poliisista.

Tekopaikkana on ollut ainakin Roihuvuoren koulun ohi kulkeva Prinsessatie, jonka välittömässä läheisyydessä on metsää.

Poliisi etsii nuorta miestä

Poliisi etsii tapausten johdosta noin 16-21 vuotiasta, 165-167 senttiä pitkää hoikkavartaloista miestä.

Hänellä on lyhyet mustat hiukset, kapeat kasvot, leveät tummat kulmakarvat sekä kapea ja suora nenä. Mies on kotoisin mahdollisesti Iranin, Irakin tai Turkin alueelta. Hän ei tiettävästi puhu englantia.

Miehellä on kulkenut joko mustalla miesten polkupyörällä tai vanhalla naisten polkupyörällä, jossa on valkoinen satula ja valkoiset kädensijat.

Miehellä on ollut yllään mustat housut ja musta takki. Takin hihoissa on valkoiset pitkittäisraidat. Vaihtoehtoisesti miehellä on ollut yllään vaaleanharmaa huppari, jonka rintamuksessa on tekstiä. Hupparin selkäosa on tummemman harmaa.

Poliisi pyytää miehen uhreiksi joutuneita sekä miehestä jotain tietäviä ottamaan yhteyttä virka-aikana numeroon 040-8282097.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.