Mainos

Useita kuoli uimahallin katon romahdettua Venäjällä

Uimahallin romahtaneen katon alle jäi loukkuun useita ihmisiä. Turmassa kuolleiden ja loukkaantuneiden joukossa on lapsia.

Uimahallin katto romahti päivällä Venäjällä. Onnettomuudessa kuoli viranomaisten mukaan ainakin yhdeksän ihmistä. Turma sattui Tshusovoin kaupungin uimahallissa Permin alueella Uralilla. Viranomaisten mukaan ainakin yksi kuolleista oli pikkulapsi. Kuolleiden määrän pelättiin yhä nousevan, sillä romahtaneen katon alle jäi vielä loukkuun useita ihmisiä.

Pelastustyöt jatkuivat illalla onnettomuuspaikalla. Yksitoista vakavasti loukkaantunutta ihmistä vietiin sairaalahoitoon. Loukkaantuneista neljä on lapsia, joista kaksi oli kriittisessä tilassa.

Tapahtumahetkellä hallissa oli noin 20 uimaria. Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä, mutta alustavan arvion mukaan katolle kertynyt lumi saattoi romahduttaa sadan neliömetrin kokoisen betonikaton rakenteet.

Uimahalli on rakennettu 1990-luvun alussa. Viranomaiset ovat aloittaneet rikostutkinnat romahduksen vuoksi. Helmikuussa 2004 Venäjällä kuoli 28 ihmistä ja lähes 200 loukkaantui, kun kylpylän lasikatto romahti Moskovassa rakennusvian takia.

(MTV3-STT-AFP-Itar-Tass)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.