Mainos

USA:n poliisi ampui elokuvateatteriin hyökänneen: Kantoikin ilma-asetta ja valepommia

Poliisi on ampunut kuoliaaksi elokuvateatteriin hyökänneen miehen Yhdysvalloissa Nashvillessä.

Paikallinen 29-vuotias mies oli varustautunut kirveellä ja pippurisumutteella. Lisäksi poliisi luuli hänen kantavan tuliasetta, joka kuitenkin osoittautui ilma-aseeksi. Miehellä oli yllään hengityssuojain.

Iskussa kuoli vain asemies. Kolme muuta loukkaantui lievästi. Viranomaiset sanoivat aiemmin, että lopputulos olisi voinut olla paljon pahempi. Poliisi oli paikalla vain muutamissa minuuteissa.

Miehellä oli lisäksi kaksi reppua, joisa toinen oli sidottu hänen vartalonsa etupuolelle. Poliisin mukaan se näytti sisältävän pommin, joka kuitenkin osoittautui valepommiksi.

Myös toinen reppu osoittautui räjähteettömäksi.

Asemies hyökkäsi elokuvateatteriin, jossa oli meneillään elokuva Mad Max: Fury Road. Hän avasi tulen ilma-aseella ja sumutti yleisöä pippurisumutteella, kun poliisiryhmä iski teatteriin ja ampui miestä kuolettavasti. 

Tapaus on toinen elokuvateatteri-isku Yhdysvalloissa lyhyen ajan sisällä. Kaksi viikkoa sitten mies avasi tulen elokuvateatterissa Louisianassa Lafayetten kaupungissa ja tappoi kaksi ihmistä sekä itsensä ja haavoitti yhdeksää.

Kolme vuotta sitten elokuvateatterihyökkäyksessä Coloradon osavaltiossa kuoli 12 ihmistä ja haavoittui kymmeniä.

Päivitetty klo 4:30: Poliisi täsmensi, että miehen ase oli ilma-ase.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.