USA:ssa jälleen ampumavälikohtaus

Yhdysvalloissa on jälleen sattunut ampumisvälikohtaus työpaikalla. Kaksi ihmistä on saanut surmansa ja kaksi haavoittunut Seattlessa, jossa tuntematon mies avasi tulen toimistorakennuksessa. Ampujaa ei ole tavoitettu.

Maastopukuun sonnustautunut nuori mies avasi tulen lähellä kaupungin keskustaa sijaitsevassa toimistorakennuksessa. Yksi kuoli tulituksessa heti ja kolme haavoittui vakavasti. Toinen kriittisessä tilassa olleista kuoli myöhemmin sairaalassa. Poliisin mukaan mitään syytä välikohtaukselle ei ole löytynyt, mies käveli telakka-alueella sijaitsevaan rakennukseen takaovesta ja avasi tulen laivankorjausfirman tiloissa.

041199Seattle

Kukaan paikalla olleista ei näytä tunteneen ampujaa. Mies pakeni paikalta jalan. Seattlessa on meneillään mittava miesjahti. Poliisi etsii ampujaa koirien ja helikoptereiden avulla. Edellinen kohtalokas työpaikka-ammuskelu tapahtui tiistaina Hawaijin Honolulussa.

Mies ampui seitsemän työtoveriaan ja pakeni paikalta yhtiön autossa. Hän antautui poliisille myöhemmin ajojahdin ja piirityksen jälkeen. Presidentti Bill Clinton on sanonut olevansa erittäin surullinen uusista murhenäytelmistä. Clinton toivoikin, että kongressi lisäisi ponnistelujaan aselakien tiukentamiseksi.
(MTV3)

Riitta Snellman raportoi Washingtonista Huomenta Suomessa (1 41")

Lue myös:

    Uusimmat